• 24/7 podpora prek:
  info@glavca.si
 • Danes naročiš,
  jutri dobiš.
 • Brezplačna pomoč:
  031 344 436
 • Brezplačna pomoč:
  041 350 548

        Lesena ura in 7 razlogov zakaj jo imeti Ura je statusni simbol ali čustvena naveza, ki ni izgubila svojega pomena kljub dobi nosljivih tehnologij. Kovinske ure in športne ure, so zelo ustaljene, ampak na koncu vse izgledajo enako. Zato razmišljajte kakovostno, dolgoročno, drugačno, unikatno in pestro. Za vas imamo popolno rešitev. Lesena..
preberi vse
0

Kdo je ustvarjalka nakita Barbarela

16. avg. 2017 02:00:00

Nakit Barbarela ustvarja krajinska arhitektka , ki vedno rada preizkuša nove tehnike izdelave, uživa v barvnih kombinacijah, oblikah in teksturah. Že od malih nog je rada  risala osnutke nakita, kasneje tudi oblek, po končanem študiju pa se je pričela ukvarjati z izdelavo nakita. Zase pravi, da vedno ustvarja po trenutnem navdihu in ji le redko uspe realizirati ideje, k..
preberi vse
0

Kaj je fimo masa?

16. avg. 2017 02:00:00

Fimo je modelirna masa za oblikovanje raznovrstnih izdelkov, še posebej primerna pa je za izdelovanje manjših figuric in nakita. Z malo truda in vaje se jo da brez posebnih pripomočkov zelo natančno oblikovati. Zadostuje že lesena paličica, kadar gre za res majhne izdelke oz. miniature pa bucika. Je zelo preprosta za uporabo in spominja na plastelin, ven..
preberi vse