• 24/7 podpora prek:
  info@glavca.si
 • Danes naročiš,
  jutri dobiš.
 • Brezplačna pomoč:
  031 344 436
 • Brezplačna pomoč:
  041 350 548

O nas

Unikatni nakit, prstani, uhani, verižice, zapestnice, darilni boni Barbarela 

Nakit Barbarela ustvarja krajinska arhitektka , ki vedno rada preizkuša nove tehnike izdelave, uživa v barvnih kombinacijah, oblikah in teksturah. Že od malih nog je rada  risala osnutke nakita, kasneje tudi oblek, po končanem študiju pa se je pričela ukvarjati z izdelavo nakita. Zase pravi, da vedno ustvarja po trenutnem navdihu in ji le redko uspe realizirati ideje, ki jih iz misli prenese na papir, kajti vedno ima občutek, da so le te že mimo. Ustvarjalnost je rdeča nit njenega življenja, barve pa so njene najboljše prijateljice, saj njim lahko zaupa prav vse. Vedno znova rada svoje dame razvaja s pestro paleto barv, enostavnim in nosljivim dizajnom ter kakovostjo izdelave.  

Naše poslanstvo na glavca.si pa  je prečesati ves svet in vam ter vašim najbližjim ponuditi najbolj vroče, zabavne in izvirne darilne izdelke!  Izvirna darila, ki jih ponujamo, ne najdete v običajni trgovini.

 

O TRGOVINI

Upravitelj spletne trgovine Barbarela.si in Glavca.si  je Aleš Posl s.p. Spletni  trgovini sta   narejena zato, da vam na preprost način omogoča izbiro in nakup unikatno ročno izdelanega nakita in ostalih daril.

Ponudbo izdelkov stalno bogatimo in dopolnjujemo z novimi. Kakovost je tudi pri tovrstnih izdelkih izredno pomembna, saj je za Vas dovolj dobro le najboljše.

 

OSEBNA IZKAZNICA

Aleš Posl s.p.
Ulica Savinjske čete 2,
3310 Žalec
Slovenija

GSM: 031 344 436

E-POŠTNI NASLOV: info@glavca.si


Matična številka družbe: 3352510000
Davčna številka: 75865742

Bančni račun odprt pri Nova KBM, SI56 0431 0011 3631 406