• 24/7 podpora prek:
  info@glavca.si
 • Danes naročiš,
  jutri dobiš.
 • Brezplačna pomoč:
  031 344 436
 • Brezplačna pomoč:
  041 350 548

Viseči uhani

Zaloga: Ni na zalogi

14,00 €

Kaj je to prikazano

Pleteno ogrlico odlikuje unikatnost, opaznost in edinstvenost. 

Bombažna osnova dolžine cca 45 cm (z možnostjo 5 cm podaljška), je ročno izdelana iz kakovostnih recikliranih materialov, ki so koži prijazni. Dekorativni materiali so iz kombiniranih materialov (polimerna glina, les, steklo), kovinski dodatki ne vsbujejo niklja.

Pletena ogrlica je pakirana v darilno kartonsko embalažo za nakit.

Uhani
 • Uhani
 • Darila za rojstni dan

Verižice iz kolekcije »pletene ogrlice» so čudoviti in enostavni modni dodatki, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko, ter dodajo piko na i lepi srajčki.

»Pletene ogrlice» so izdelane  iz kvalitetne bombažne reciklirane preje, ki je ročno spletena v ogrlice. Dekorativni materiali so iz kombiniranih materialov  (fimo masa, les, steklo), kovinski dodatki ne vsbujejo niklja. Barvna kombinacija pletene ogrlice je v odtenkih rjave.

Priročne in nadvse primerne so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš katera »pletena ogrlica»  bi bila všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto tako, da ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere nakit.

Uhani iz kolekcije visečih uhanov so nepogrešljivi modni dodatki za vsak dan. Fimo masa je material iz katere je nakit izdelan, dodana pa ji je nealergena  kovinska osnova,  da jih lahko pripnemo v uho s silikonskim čepkom.

»Pletene ogrlice»  so unikatne, zato se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Verižice   »pletene ogrlice»    so pakirane v darilne škatle za nakit.

Ostali artikli

Pletena ogrlica in viseči uhani

Pletena ogrlica in viseči uhani

47,00 €
Pletena ogrlica

Pletena ogrlica

33,00 €