• 24/7 podpora prek:
  info@glavca.si
 • Danes naročiš,
  jutri dobiš.
 • Brezplačna pomoč:
  031 344 436
 • Brezplačna pomoč:
  041 350 548

Zapestnica grelček s cvetličnim vzorcem

Zaloga: Na zalogi

15,00 €

Kaj je to prikazano

Zapestnice iz kolekcije  »grelček» so izdelane  iz kvalitetne bombažne reciklirane preje z dodatki,  ki  jo krasi fimo masa. Velikost zapestnice je univerzalna in lepo objame zapestje. Barvne kombinacije so vidne na fotografijah, ki pa lahko malo odstopajo v odtenku.

Zapestnica  »grelček» je pakirana v darilno kartonsko embalažo za unikatni nakit.

Unikatni nakit
 • Zapestnice
 • Unikatni nakit

Zapestnice iz kolekcije »grelček« lepo poudarijo roko  in so nepogrešljivi modni dodatki. Zapestnice so izdelane  iz kvalitetne bombažne reciklirane preje, ki je ročno spletene. Dekorativni materiali so iz kombiniranih materialov  (fimo masa, les, steklo), kovinski dodatki ne vsbujejo niklja. Barvna kombinacija »grelčkov« si vidne na fotografiji.

Zapestnice so unikatne, zato se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Priročne in nadvse primerne so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš katera zapestnica bi bila všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto tako, da ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere nakit.

 

Zapestnice  so pakirane v darilne škatle.

Ostali artikli

Zapestnica grelček črno bela

Zapestnica grelček črno bela

15,00 €
Zapestnica grelček s potiskom

Zapestnica grelček s potiskom

15,00 €
Zapestnica grelček z broško

Zapestnica grelček z broško

15,00 €